PROIECT CUG

Descriere ansamblu

Rezidential-Iasi va propune spre vanzare un proiect aflat in constructie situat in zona CUG.

Locatia bine cunoscuta deja la 100m de Soseaua Nicolina in zona Cug, in apropierea hotelului Capitol, ofera acces rapid catre toate punctele de interes ale orasului pe drum principal asfaltat, zona fiind deservita de supermarket-uri, scoli, gradinite, unitati bancare dar si de mijloacele de transport in comun.

Imobilele sunt construite pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor sunt realizate cu ajutorul caramizilor Porotherm, iar pentru o mai buna izolare se foloseste polistiren EPS 80 de 10 cm, peste care se va aplica tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

La interior locuintele dispun de cele mai bune si mai noi finisaje si echipamente din care enumeram : gresie si faianta import, parchet laminat dublu click import, tamplarie P.V.C. cu geam termopan 6 camere cu geam termopan 4 anotimpuri si 3 randuri de sticla la care se adauga glafurile interioare si exterioare, usi interioare moderne si usa intrare anti efractie, obiecte sanitare in bai, calorifere bine dimensionate si centrala proprie de apartament.

La exterior, ansamblul dispune de spatii verzi amenajate, parcari delimitate, cai de acces si alei pietonale amenajate si iluminate pentru o cat mai buna functionalitate a intregului proiect.

DisponibilitatiAi nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe